Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Download Template Joomla 3.0 free theme.

Els nostres actors a punt per BCN

Pugem a l’escenari per conèixer les protagonistes lleidatanes que realitzaran Amb tu, Marcel·lí aquest dissabte, 13 de gener a Barcelona. Parlem amb el nostre petit Marcel·lí i coneixem la Maricel i l'Eder, les dos directores de Teatre Musical de l’escola que els han acompanyat.

Les júniors són dos nenes de 2n de primària. És el segon any que fan teatre musical als Maristes. Aquesta extraescolar li encanta molt a la Paula Rúbio i Serranoperquè ballem i cantem i a mi, m’agrada tot! Coincideix amb la seva amiga de 2n, l’Alba Torremorell i Camí, que fa un any va provar això del teatre i no ha dubtat a tornar a fer-ho aquest curs. M’agrada molt sortir al davant de tots. La part millor del fragment del dissabte és el ball, ens confessen la Paula i l’Alba. Tenim ganes que vinguin a veure’ns, exclamen les dos emocionades.

La Laia Mestres i Gallart, de 4t de primària, ha fet dos cursos de teatre musical a la nostra escola. Ha representat Matilda i Hércules. Passo una bona estona fent teatre i puc fer dos coses que m’agraden: actuar i cantar. L’obra de Marcel·lí és xula perquè té un ball molt maco. Tinc moltíssimes ganes d’anar a Barcelona!

També fa dos anys que es remena en el món del teatre la Leyre Reina Dos Santos. És molt divertit, diu sense pensar-s’ho dos cops. He fet Matilda i Anni. És una manera d’expressar-me i m’ho passo molt bé actuant. Del teatre m’agrada tot, però sobretot els musicals. És la primera vegada que actuaré a Barcelona i en tinc moltes ganes!

L’artista protagonista és l’Hugo Gómez i Tudela, de 5è. Es va oferir a participar en l’obra marista des d’un bon inici i per això el van cridar per fer un càsting on va haver de cantar una cançó. Fa quatre anys que faig teatre musical a l’escola. Està acostumat als papers principals. Ha fet de rei al Rey León i d’Hércules, a l’obra que porta aquest nom. I ara li toca fer de Marcel·lí petit. M’agrada moure’m a l’escenari, actuar, cantar... i tot junt és molt xulo. Quan pujo a l’escenari sento nervis, sobretot si hi ha molta gent al públic. Què tal l’assaig de Amb tu, Marcel·lí? Durant l’estiu hem assajat cinc dissabtes a Barcelona. Allí hi ha molts nens. He fet alguns amics. Ganes que arribi el dissabte? Moltes, tot i que estic una miqueta nerviós! M’ha servit per conèixer qui era Marcel·lí i us ho recomano.

Entre les artistes hi ha tres noies més veteranes. Són de 2n d’ESO. La Maria Teixidó i Voltes tenia un paper important al Rey León quan feia teatre musical al col·legi. Era la Nala. M’agrada molt actuar, més que cantar... Tinc ganes d’anar a Barcelona perquè serà el primer cop que actuo allí.

L’Anna Armengol i Ayalafa teatre des de P3 a l’Aula Musical. Recordo especialment l’obra els Miserables on feia de protagonista. M’agrada el teatre perquè puc expressar-me i m’encanta estar damunt de l’escenari! diu sense dubtar-ho i amb una rialla immensa. També és feliç ensenyant l’obra a l’altra gent. L’Anna, a més a més, forma part de la Companyia la Petiestable. Té una llarga experiència teatral. S’intueix talent quan en parla amb tanta passió. Ganes d’anar a Barcelona? Sí, moltíssimes, perquè serà una experiència més en aquest món del teatre.

L’Ari Gonzahavia fet teatre de petita. Recorda aquelles obres de classe a 1r i 2n de primària! És el primer cop que s’atreveix amb un musical. Però no li és cap problema perquè m’agrada molt cantar i actuar i això del musical és un mix. Recomano l’obra de dissabte per conèixer la vida de Marcel·lí d’una forma musical i entretinguda.

Una veterana dels escenaris és la Jana Cano. Va pujar al primer quan tenia 2 anys i des d’aleshores ha representat 56 obres entre les de l’Aula de Teatre de l’Escorxador i el Teatre Musical de Maristes. De totes, recordo especialment l’obra Rubab, que vam estrenar l’any passat. Què hi trobes? M’agrada poder comunicar-me amb el públic, interpretar diferents personatges i fer passar als altres moments divertits i únics. Si hagués d’escollir un gènere concret, em quedaria amb el musical, perquè també m’encanta la música i permet un mix molt interessant. Què sents fent teatre? Una pujada d’adrenalina bestial, molta, molta emoció. Amb tants espectacles a l’esquena, tens ganes de BCN? I tant, serà el meu 16è musical i l’obra és... diferent. A més, no hi he anat mai a actuar a Barcelona.

Les directores, a Lleida, són les dos responsables del Teatre Musical de l’escola, la Maricel Cano i l’Eder Carràs. La Maricel ha estudiat Teatre Musical i l’Eder, Art Dramàtic. Les dues acompanyen tot l'any els petits actors i actrius en aquesta extraescolar artística de l’escola. Per nosaltres, anar a Barcelona és un salt, una oportunitat per actuar fora i en un públic més ampli que les nostres famílies.

Doncs molta merda, i a xalar de valent de l’experiència!!! Podeu llegir més informació de l'obra en aquest article de Catalunya Religió.