Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Download Template Joomla 3.0 free theme.

Presentem Implica't a la Paeria

Els alumnes de 2n de Primària hem presentat el treball ‘Implica't’ a l'Ajuntament de Lleida. L'experiència ha estat molt xula perquè al Saló de Plens de la Paeria ens ha rebut l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, la 1a tinent d'alcalde, Montse Mínguez i una bona colla de regidors: Paco Cerdà, José María Córdoba, Núria Marín i Joan Vilella. Ens hem sentit escoltats i tots han valorat la feina feta del projecte Implica't. Aquest projecte recull actuacions que hem pensat per millorar el dia a dia de les persones amb mobilitat reduïda. Per exemple: posar contenidors més baixos, semàfors amb acústica, passos de vianants accessibles... També hem demanat que el carril bici arribi al nostre col·legi. I una millor senyalització a l'entorn del centre, per exemple pintant caragols a les sortides dels pàrquings o als passos de vianants. També hem demanat més bancs per descansar al parc del Rovelló o als Jardins Ernest Lluch. I tot i que encara hi ha coses a fer, hem felicitat l'Ajuntament per ser una de les ciutats més accessibles, com va reconèixer el premi Letizia.  

L'alcalde ens ha felicitat: “a través d’aquest projecte heu demostrat l’estima que teniu per la ciutat i, en definitiva, l’aprenentatge i la formació es tradueixen en civisme i feu un exercici de responsabilitat preocupant-vos com a ciutadans i ciutadanes que sou de Lleida”.

Una bona proposta d'innovació educativa basada en l'Aprenentatge i Servei. Enhorabona educadors i alumnat de 2n de primària!